RAVE

RAVE NOW

Rave Now este un parfum creat de brandul Lattafa din Dubai, care a devenit rapid un best-seller in categoria parfumurilor fresh si fructate pentru barbati. A fost lansat in 2018 si de atunci a devenit unul dintre cele mai apreciate parfumuri din aceasta categorie.

Ceea ce face Rave Now atat de special este combinatia de note proaspete si fructate cu notele dulci si calde, care creeaza un miros unic si placut. Acest parfum este potrivit pentru barbati, dar poate fi purtat si de femei datorita mirosului sau placut. Persista pana la 7 ore pe piele si 11 ore pe haine, astfel incat va puteti bucura de mirosul sau tot timpul zilei.

Notele de varf ale parfumului Rave Now sunt mandarina, lamaie si condimente, care dau un miros proaspat si energizant. Acestea sunt urmate de notele de mijloc, care sunt compuse din ambra, note florale si praline, care adauga un miros dulce si cremos. Notele de baza sunt paciuli, boabe de Tonka, lemn de cedru si lemn de santal, care dau parfumului un miros profund si persistent.

Rave Now este ambalat intr-o sticla elegant si modern, care este perfecta pentru a fi daruit ca si cadou. Pretul sau accesibil il face usor de achizitionat si este disponibil exclusiv pe Rasheed.ro. Datorita mirosului sau placut si persistent, acest parfum este una dintre cele mai bune alegeri pentru barbati care doresc sa se simta proaspeti si energizati tot timpul zilei.

In concluzie, Rave Now este un parfum fresh si fructat, creat de brandul Lattafa din Dubai, care a devenit rapid un best-seller in categoria parfumurilor pentru barbati. Cu notele de varf de mandarina, lamaie si condimente, notele de mijloc de ambra, note florale si praline si notele de baza de paciuli, boabe de Tonka, lemn de cedru si lemn de santal, acest parfum ofera un miros unic si persistent, potrivit pentru tot timpul zilei. Ambalajul sau elegant il face potrivit ca si cadou, iar pretul accesibil il face usor de achizitionat exclusiv pe Rasheed.ro.

One thought on “RAVE NOW

  1. Valentin Silviu Ciurdar spune:

    Doresc un parfum negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *