Condiții transport și retur

Produsele comandate se livreaza in termen de minim 24 ore pana la 3 zile lucratoare, de la data confirmarii comenzii pana la data transmiterii comenzii catre firma de curierat selectata la finalizare comanda.

In perioadele de varf pentru cumparaturi si in perioadele de reduceri, livrarea ar putea dura cu 24 pana la 72 ore mai mult.

Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, la comenzile cu o valoare mai mare de 99 de lei.

Pentru comenzile mai mici de 99 de lei costul transportului este afisat in pagina de finalizare a comenzi sau in pagina de cos cumparaturi.

Pentru comenzile din Europa se percepe o taxa de transport de la 79 pana la 189 lei pentru orice comanda pe teritoriul UE. 

Comenzile din UE vor fi platite in prealabil inainte de livrare prin Transfer Bancar sau Netopia Payments (plata online cu cardul)

Transportul se efectueaza la adrese de domiciliu sau alte adrese valide de pe teritoriul Romaniei / UE. Puteti alege metoda de livrare care vi se potriveste cel mai bine pe pagina de finalizare a comenzii.

Comenzile cu nr de telefon din afara Romaniei nu pot fi procesate. Asigurati-va ca ati completat un numar de contact ce poate fi utilizat de catre agentii de livrare ai firmelor de curierat contractate.

Informatii privind exercitarea dreptului de retur (retragere/renuntare comanda)

Pentru produsele standard aveti la dispozitie 30 de zile calendaristice pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră.
Rasheed.ro garanteaza faptul că va restitui contravaloarea produselor comandate cu conditia ca acestea să fi fost pastrate în stare corespunzătoare, exact cum au fost livrate inainte de returnare si sa nu fi fost folosite/desigilate.

Dreptul de retur pentru produsele nepersonalizate

Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunta la cumparare, fara penalitatii si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile calendaristice lucratoare de la primirea produsului”

Produsele care nu satisfac cerintele dumneavoastră, vor fi expediate IN STAREA IN CARE AU FOST PRIMITE, inapoi la firma SC. ZDR DIGITAL MARKET CONCEPT SRL in calitate de destinatar la adresa – Sos. Viilor, nr. 38, Sector 5, Bucuresti, Romania, pe propria cheltuială, împreună cu Formularul de Retur completat online. In cazul in care produsele care ajung la noi si prezinta sigilii rupte, sau alte urme de utilizare ne rezervam dreptul legal de a refuza restituirea sumelor aferente produselor comandate.

Va rugam să ne informati in cazul in care ati efectuat un retur si nu ati completat formularul online.

Contravaloarea marfii returnate va fi restituita în maxim 30 de zile calendaristice de la momentul primirii acestei informatii. In cazul in care nu primim acesta informatie banii va vor fi returnati in 14 de zile calendaristice din momentul preluarii produselor returnate.

Formularul de retur pe care il punem la dispozitie este un model si nu este obligatoriu însă este recomandat pentru a putea identifica si returna contravaloare in termen mai scurt (48 – 72 ore pana la 7 zile).

Va rugam sa respectati termenul prevazut pentru inapoierea marfii.

Contravaloarea marfii returnate va fi restituita doar prin transfer bancar in contul completat la finalizarea returului.

Se vor deduce din totalul rambursat costurile aferente expediției în cazul comenzilor cu valoare mai mare de 150 lei.

In cazul inlocuirii produselor noile produse comandate vor fi expediate în cel mai scurt timp în funcție de disponibilitate stoc.

Vă rugam să pastrati dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamatii, iar în cazul marfii returnate pana la momentul rambursarii banilor.

Dacă doriti sa returnati un colet trebuie sa o faceti prin intermediul unei firme de curierat cu care SC. ZDR DIGITAL MARKET CONCEPT SRL are contract (Urgent Cargus, DPD , GLS, Sameday), iar taxa aferentă livrării prin curier va va fi returnata, doar în următoarele condiții : daca produsul primit este degradat, are un defect sau nu este produsul comandat de dumneavoastra.

In cazul in care produsul nu satisface asteptarile dumneavoastră aceasta taxa nu va va fi returnata. De asemnea contactarea curierului in vederea transmiterii returlui revine in obligatia expeditorului (a clientului ce doreste returul).

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online Rasheed.ro

IMPORTANT!
Dacă va ganditi sa returnati produsul, nu il utilizati! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ati primit, inainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vanzare-cumpare.
Produsele si comenzile sunt verificate cu atenție înainte de a fi ambalate și livrate, însă în cazul care sesizati neconformitati, ne puteti contacta telefonic la nr 0737294666 sau prin e-mail pe Vanzari@Rasheed.ro cu dovada neconformitatii produsului și a facturii primite, iar echipa noastră va remedia situația în cel mai scurt timp, fară costuri suplimentare.

Următorele tipuri de produse sunt exceptate din procedura de retur datorită naturii lor:
1. Produse personalizate la comanda clientului care prin natura lor nu pot fi returnate, produse clasificate în O.U.G. 34/2014, art 16/pct. a) c) f)
2. Ambalaje cadou produse care prezinta urme vizibile de folosire produsele care au fost utilizate în alte scopuri decât cele prevăzute inițial.

FORMULAR RETUR

 

    STARE PRODUSE:

    (conform Ordonanţă de urgenţă nr. 34/2014 produsele cosmetice nu se pot returna daca au fost desigilate. Atentie! Retururile trimise cu produse desigilate vor fi date spre casare si NU vor fi returnate expeditorului)