Devino revanzator Rasheed.ro

Bine ai venit pe pagina noastră dedicată programului de revânzători! Suntem încântați să îți oferim posibilitatea de a deveni partenerul nostru în vânzarea produselor noastre și de a contribui la extinderea brandului Rasheed.

Dacă deții un magazin online sau chiar offline, un magazin de cadouri sau un magazin de cosmetice și produse de îngrijire corporală și beauty, atunci ai o oportunitate unică de a accesa produsele noastre de top, parfumurile arăbești de calitate superioară. Acestea sunt în trend încă din 2020 și continuă să fie foarte căutate și în 2021 și 2022, astfel încât poți fi sigur că vei avea un produs de mare succes în magazinul tău. Alătură-te nouă și fii la curent cu cele mai noi tendințe în materie de parfumuri arabesti!

Dacă ești interesat să devii un revânzător Rasheed, ai la dispoziție cea mai largă și vastă ofertă de produse, în special parfumuri arabe de cea mai bună calitate, disponibile la cele mai avantajoase prețuri de pe piață. Ca revânzător Rasheed, vei beneficia de oferte exclusive și promoții speciale pentru a maximiza veniturile tale.

În plus, pentru a te ajuta să îți crești afacerea, vom oferi mostre gratuite de 2 ml de parfum la fiecare comandă plasată, astfel încât clienții tăi să poată încerca produsele înainte de a le achiziționa.

Dacă activezi în București și în Ilfov, îți vom oferi livrare în aceeași zi la adresa clientului, astfel încât să oferi cel mai bun serviciu posibil și să îți maximizezi vânzările.

În plus, în curând vom lansa opțiunea de dropshipping pentru toate produsele și comenzile, ceea ce înseamnă că vei putea comanda produsele de la noi și le vom livra direct la clienții tăi, fără a fi nevoie să gestionezi stocurile.

Pentru a deveni un revânzător Rasheed, trebuie să îndeplinești anumite cerințe și să te înregistrezi completând formularul de cerere pentru revânzători. Un reprezentant Rasheed va lua legătura cu tine și îți va oferi mai multe informații despre programul nostru și procesul de aplicare.

Suntem în căutarea de parteneri de încredere, cu viziune și ambiție, care să ne ajute să creștem și să ne dezvoltăm brandul. Dacă crezi că ai ceea ce trebuie pentru a deveni un revânzător Rasheed, te încurajăm să aplici și să începi o colaborare benefică pentru ambele părți.

Cu siguranță suntem mândri să îți oferim cea mai largă ofertă de produse, având peste 1400 de produse în oferta si peste 450 in stoc, în continuă creștere. În plus, suntem dedicați să îți oferim suport complet în ceea ce privește importarea produselor noastre în website-ul tău.

Oferim toată documentația necesară pentru a importa produsele noastre în website-ul tău, fie prin feed XML, JSON sau chiar printr-un fișier gata de import. Astfel, vei putea actualiza stocurile și eventual prețurile în timp real și vei avea mereu cele mai noi informații despre produsele noastre.

În plus, pentru a te ajuta să vinzi mai mult, îți oferim materiale media de înaltă calitate, inclusiv fotografii și videoclipuri pentru majoritatea produselor comercializate, astfel încât să poți oferi o prezentare atractivă și profesională a produselor noastre.

La Rasheed, suntem dedicați să oferim cel mai bun suport posibil revânzătorilor noștri și să ne asigurăm că ai tot ceea ce ai nevoie pentru a începe să vinzi cu succes produsele noastre. Vino alături de noi și descoperă o lume fascinantă a parfumurilor arabesti de cea mai bună calitate!

Mulțumim că ai ales să explorezi opțiunea de a deveni un revânzător Rasheed și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună pentru a atinge obiectivele noastre comune!