Intrebari Frecvente

Mai jos regasiti cele mai frecvente intrebari si raspunsurile la acestea

Chiar daca in ultimii ani trendul parfumurilor arabesti este in continua crestere atat datorita raportului foarte bune intre calitate si pret adesea intalnim intrebari despre produsele noastre si astfel va punem mai jos la dispozitie raspunsuri pentru acestea

Achizitionam produsele impreuna de toate doccumentele legale obligatorii, provenienta parfumurilor arabesti comercializate este atestata de furnizor prin certificari si documentele de provenienta de la fabricant.

Parfumurile arabesti sunt extrem de renumite in primul rand pentru persistenta si siajul acestora, adesea comparatiile intre parfumurile arabesti si cele frantuzesti este de pana la 12 ore persistenta in plus.

Rasheed.ro este un magazin exclusiv online.

Produsele desigilate conform legislatie in vigoare nu pot fi returnate.
Parfumurile sunt sigilate si pentru a putea mentina siguranta si autenticitatea, acestea trebuie sa ramana sigilate pana la decizia de folosinta si metinere a comenzii. Pentru a testa un miros va recomandam sa achizitionati o mostra de 2 ML a parfumului dorit daca aceasta este disponibila pentru parfumul ales de dvs.

Ofertele si promotiile sunt afisate in website-ul Rasheed.ro.
Daca doriti o cantitate mai mare decat promotiile anuntate si in derulare ne puteti contacta pentru oferta personalizata.

Ofertele B2B de tip corporate (exclus revanzare) vor fi tratate telefonic sau prin email sau transmitere de formular de contact, accesand pagina de contact din website.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0