Intrebari Frecvente

Inainte de a suna iti recomandam sa arunci o privire in sectiunea noastre de intrebari frecvente. Ne va ajuta foarte mult sa folosim acest timp pentru a trimite comanda dvs intr-un timp si mai scurt.

Cu toate ca ne dorim extrem de mult sa ajutam cateodata este imposibil. Nu putem recomanda un parfum dupa un anumit gust pentru ca avem peste 1300 produse in magazinul online, dintre care peste jumatate disponibile in stoc. Nu vom reusi niciodata sa gasim cea mai buna varianta dintr-o varietate atat de mare si nu dorim sa recomandam ceva doar pentru a va vinde. Urmariti in website-ul nostru top-urile de vanzari, sunt dinamice si se schimba in functie de vanzari in timp real, acolo puteti descoperi cele mai populare sortimente de parfumuri disponibile. Totodata in social media avem peste 150 video detaliate despre cele mai populare 150 sortimente disponibile in site.

Din pacate politica Rasheed.ro este destul de strica in aceasta priviinta si nu putem procesa comenzile transmise telefonic. Daca nu aveti experienta necesara sa realizati o comanda online dar totusi va doriti produsele expuse pe site va recomandam sa rugati pe cineva apropiat sa va ajute sa realizati comanda.

De obicei comenzile sunt expediate in aceeasi zi exceptie facand zilele de weekend sau alte zile nelucratoare. Daca volumul de comenzi este foarte mare comenzile vor fi livrate in maxim 24-48 ore de la data realizarii comenzii. In pagina de finalizare comanda cat si in email de confirmare comanda ve-ti avea intotdeauna afisata o ”Data minima estimata predare comanda la curier”

Pentru a identifica daca comanda dvs a fost pregatita pentru livrare si predata curierului verificat Email si SMS receptionat odata cu finalizarea coletului. La fiecare comanda finalizata sistemul nostru va trimite automat un Email si SMS cu numarul de AWB la coletului dvs. cat si un link (email)  tocmai pentru a putea urmari comanda dvs.

Din momentul in care coletul dvs a fost transmis catre firma de curierat Rasheed.ro nu mai poate controla parcursul acelei expeditii. Odata ce ati primit Email si SMS cu numarul de AWB aferent comenzii dvs. va recomandam sa asteptati termenul minim de livrare de 24 ore si ulterior daca nu se livreaza si nu va contacteaza curierul sa solicitati informatii de la firma de curierat fie prin email sau telefonic impreuna cu numarul de AWB pe care vi l-am furnizat.

Daca din varii motive nu mai doriti comanda va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp printr-un reply la emailul de confirmare comanda astfel sa putem identifica comanda si / sau prin Telefon / SMS la numarul afisat mai jos in aceasta pagina.

Ne-ar ajuta sa cunoastem motivul pentru care doriti anularea pentru a putea imbunatati serviicile oferita si dorim sa va informam ca toate comenzile plasate pe site-ul nostru si anulate in cursul procesului de coletare duce la adaugare clientului in lista de clienti problematici si drept urmare acestia vor pierde dreptul de a mai comanda cu metoda de plata ramburs, singura metoda disponibila pentru acestia fiind plata cu cardul.

In situatia putin probabila si nefericita in care firma de curierat nu va informeaza asupra livrarii coletului, nu va contacteaza in nici un fel in 24-48 ore de la primirea Email-ului sau a SMS-ului de confirmare expediere va recomanda sa contactati de indata firma de curierat cu numarul AWB primit prin Email/SMS la indemana si sa solicitati informatii despre comanda dvs. Firma noastra pierde contactul cu expeditiile livrate catre firma de curierat aceastea intrand in responsabilitatea firmei de curierat.

Din pacate daca comanda dvs a plecat de la noi si a fost predata curierului implicit ati primit un Email si un SMS cu numarul de AWB va recomandam sa ridicati comanda de la acesta pentru ca, odata cu receptionarea coletului nerdicat sistemul nostru va adauga datele dvs in lista de blocare si nu ve-ti mai putea comanda pe viitor decat achitand cu cardul.

Din pacate odata finalizata comanda aceasta nu mai poate fi editata. Daca doriti modificari de produse intr-o comanda va recomandam sa solicitati anularea in vederea refacerii comenzii. Nu putem edita comenzile deja realizate de catre clientii nostri si va recomandam sa solicitati anularea in vederea refacerii comenzii in cel mai scurt timp de la trimierea comenzii. Cea mai simpla metoda de solicitare anulare este printr-un reply la email-ul de confirmare comanda si astfel avem la indemana toate informatiile din comanda pentru anulare.

Achizitionam produsele impreuna de toate doccumentele legale obligatorii, provenienta parfumurilor arabesti comercializate este atestata de furnizor prin certificari si documentele de provenienta de la fabricant.

Parfumurile arabesti sunt extrem de renumite in primul rand pentru persistenta si siajul acestora, adesea comparatiile intre parfumurile arabesti si cele frantuzesti este de pana la 12 ore persistenta in plus.

Rasheed.ro este un magazin exclusiv online.

Produsele desigilate conform legislatie in vigoare nu pot fi returnate.
Parfumurile sunt sigilate si pentru a putea mentina siguranta si autenticitatea, acestea trebuie sa ramana sigilate pana la decizia de folosinta si metinere a comenzii. Pentru a testa un miros va recomandam sa achizitionati o mostra de 2 ML a parfumului dorit.

Ofertele si promotiile sunt afisate in website-ul Rasheed.ro.
Daca doriti o cantitate mai mare decat promotiile anuntate si in derulare ne puteti contacta pentru oferta personalizata.

Ofertele B2B de tip corporate (exclus revanzare) vor fi tratate telefonic sau prin email sau transmitere de formular de contact, accesand pagina de contact din website.

Contacteaza-ne

Iti recomandam sa ne contactezi prin email. Operatorii nostri, din pacate, in perioadele cu flux de comenzi marit pierd randamentul si se prelungeste timpul de livrare datorita apelurilor telefonice cu solicitari de informatii deja existente in fluxul nostru de informare Email si Sms.

 • Date identificare firma

  SC. ZDR DIGITAL MARKET CONCEPT SRL
  CUI: CUI 44172784
  Reg. Com. : J40/7472/2021
  Sediu Social: Bucuresti, Sector 4, Cutitul de Argint 68

 • Telefon

  Mobil: +40 737 294 666Orar : 11:00 – 17:00
  Pentru a economisi timp si pentru a putea procesa cat mai multe comenzi iti recomandam sa ne suni doar daca nu ai gasit raspunsul la intrebarile tale in sectiunea Faq’s de mai sus

 • Email

  Vanzari@Rasheed.ro