AFILIERE RASHEED.RO

INSCRIE-TE SI TU IN PROGRAMUL DE AFILIERE

Poti genera profituri mai mari de cat daca ai avea propriul magazin online. Comision garantat de 10% din valoarea vanzarilor generate

Pasul 1

Creaza cont afiliat

Iti vom aproba contul de indata.

Inscrie-te folosind formularul alaturat sau aplica daca deja ai un cont pe site-ul nostru.

Asigura ca poti factura contravaloarea comisionaelor generate sau beneficiezi de cupoane de reducere valorica pentru comenzile plasate pe Rasheed.ro 

Inregistrare

Datele personale vor fi folosite pentru procesarea comenzii tale, poti vedea detaliat termenii si conditiile urmand pagina: politică de confidențialitate.

Pasul 2

Genereaza link-ul de afiliat

Pentru a urmari activitatea link-urilor tale de afiliat ta este necesar sa accesezi contul de afiliat creat anterior si sa generezi link/link-uri de afiliat, fara limita, atatea cate ai nevoie.

Cilick aici pentru a accesa contul tau de Afiliat 

Inregistreaza-te si asigura-te ca poti factura prin intermediul unei Societati Comerciale sau PFA comisioanele generate. 

Pentru persoanele fizice putem plati comsioanele doar cu cupoane de reducere pentru eventuale comenzi plasate pe site-ul Rasheed.ro 

Pasul 3

Promoveaza link-ul (link-urile)

Promoveaza pe Tiktok (content, Live-uri, etc), pe Facebook, Instagram sau chiar Youtube produsele comercializate de Rasheed.ro si genereaza vanzari.

Pentru fiecare vanzare generata vei castiga 10% din valoare ei. Comisionul de 10% se va aloca automat cu fiecare vanzare realizata dupa accesarea link-ului tau de afiliat.

Cookie-urile din Link-urile generate sunt valide 4 saptamani de la accesarea lor de catre publicul tau si genereaza venituri de 10% din totalul comenzilor generate.

10 comenzi x 300 lei = 3000 lei -10% = 300 lei Comision Afiliat!

Comisionul tau intr-o zi poate fi de 300 lei conform exemplului de mai sus.