DESPRE MAGAZINUL RASHEED

Credem cu fermitate ca pentru publicul larg intotdeauna va conta experienta utilizatorului cat si calitatea produselor

Din acest motiv am cautat sa oferim atat online cat si offline o experienta cat mai placuta, usoara si la indemana. Am optimizat oferta de produse, promotiile si conditiile de livrare astfel incat sa va puteti bucura cu lejeritatea de produsele comercializate in magazinul nostru online. Produsele comercializate sunt importate cu certificari si atestari fiscale din UAE, mai exact din Dubai, cel mai mare centru de shopping din intreaga lume. Calitatea si persistenta cat si siajul sunt doar cateva din argumentele noastre in fata clientului cu oricare din cele peste 400 produse expuse in oferta noastra.

Perfectiune prin selectivitate si calitate

Am sortat din peste 1000 produse disponibile, tocmai pentru a pune la dispozitie o oferta optimizata, peste 400 modele mid range si premium de parfumuri arabesti 100% originale. Fabricile noastre produc peste 60% din oferta mondiala de parfumuri arabesti.

Gama de lux
Gama premium
Gama buget
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
DEVINO REVANZATOR RASHEED.RO
Daca ai un magazin Online (inclusiv Dropshipping) sau Offline si doresti sa comercializezi produsele noastre aplica acum pentru a deveni partener oficial Rasheed.ro.
x