Descoperă magia cadoului perfect cu Rasheed: Giftbox-ul unic si exclusivist!

Rasheed te invită să explorezi o lume a cadourilor memorabile cu Giftbox-ul nostru unic si  exclusivist, o combinație unică de parfumuri rafinate, accesorii prețioase și arome ambientale de lux.

Giftbox-ul Rasheed:

 • O experiență senzorială de neuitat: Descoperă combinația perfectă dintre aromele delicate ale parfumurilor de la branduri renumite, strălucirea pietrelor semiprețioase și a aurului de 14 karate și prospețimea aromelor ambientale premium.
 • Un cadou perfect pentru orice ocazie: Fie că e vorba de o aniversare specială, o zi de naștere sau o simplă dovadă de afecțiune, Giftbox-ul Rasheed va surprinde și va încânta pe oricine.
 • Un mix de lux și rafinament: Giftbox-ul conține:
  • 2 parfumuri de la branduri populare: Alege din aromele orientale intense, florale delicate sau fresh-lemnoase, pentru a găsi combinația perfectă.
  • Brățară Pardo cu pietre semiprețioase și sfere din Aur de 14 karate: O bijuterie elegantă și prețioasă, care va completa orice ținută.
  • Eșarfă de la brandul partener Esharf.ro: O eșarfă din materiale fine, perfectă pentru a te încălzi în zilele reci sau pentru a completa o ținută elegantă.
  • Odorizant de cameră premium cu pulverizator spray, de 500ml: Alege din aromele orientale, fructate sau florale pentru a crea o atmosferă relaxantă și primitoare în casa ta.
  • Set odorizat de cameră cu difuzer bețișoare de la Eifel sau Gulf Orchid: O modalitate elegantă de a parfuma discret orice încăpere.

Giftbox-ul Rasheed:

 • Un cadou personalizat: Adaugă un mesaj special pentru a face cadoul și mai memorabil.
 • O livrare rapidă și sigură: Bucură-te de livrare gratuită pentru comenzile de peste 99 lei.

Cadoul perfect, gata de dăruit!

Toate elementele Giftbox-ului Rasheed sunt ambalate cu grijă într-o cutie elegantă și specială pentru cadou, gata de a fi oferită persoanei dragi. Nu mai trebuie să te preocupi de ambalare, noi ne-am ocupat de toate detaliile pentru ca tu să te poți bucura de satisfacția de a oferi un cadou memorabil.

Cutia specială pentru cadou este realizată din materiale de calitate și are un design elegant și modern, care va pune în valoare conținutul prețios. Poți trimite cadoul direct la destinatar, cu un mesaj personalizat, pentru a crea o surpriză plăcută și emoționantă.

Giftbox-ul Rasheed: o soluție ideală pentru a oferi un cadou special și memorabil, fără efort și cu satisfacția garantată!

Te rugam nu uita, timpul necesar pentru pregatirea Gift Box-ului poate varia de la 72 ore pana la 5 zile.

Rasheed: Mai mult decât un magazin de parfumuri, o experiență de neuitat!