Parfumuri Orientale Arabesti

Parfumurile orientale sau binecunoscutele parfumuri arabesti

Despre parfumurile arabesti, provenienta si trend, persistenta si siaj

Dupa cum bine stim, cultura si dezvoltarea culturala a Orientului Mijlociu a facut ca acesta sa fie principalul producator de parfumuri din lume. Inca de mii de ani Orientul Mijlociu a fost in centrul comertului cu produsele sale de parfumerie, esente si uleiuri necesare producerii acestor parfumuri orientale.

Cu toate ca parfumurile orientale poarta un caracter traditional propriu, parfumurile arabesti sunt renumite pentru caracterul lor exotic, combinatiile de arome si extracte plasandu-le in topul preferintelor de gust luxuriant.

Adesea parfumurile arabesti sunt dominate de esente tari precum Oud-ul si au o persistenta de invdiat, de pana la 9 sau chiar 12 ore concurand astfel cu cele mai renumite si tot odata extrem de scumpe parfumuri de nisa. Parfumurile arabesti, parfumuri specific orientale sunt foarte cunoscute in tara noastra mai ales pentru persistenta si siajul lor cat si pentru aromele specifice orientale, aromele extrem de exotice si combinatiile variate de elemente exotice sau chiar unice in lume.

Victor-Slav-Parfumuri-Rasheed-Parfumuri-arabesti-orientale8
Ana-Abiyedh-Lattafa-Parfumuri-Arabesti-Orientale-Rasheed-5
Victor-Slav-Parfumuri-Rasheed-Parfumuri-arabesti-orientale13

Pentru a completa tabloul de informatii despre parfumurile arabesti din Romania vom enumera cativa dintre marii producatori din Dubai, Emiratele Unite Arabe, importate sau comercializate de magazinul nostru online :

1. Principalul brand import Dubai este Lattafa, un brand de renume in toata lumea, fiind si principalul brand de parfumuri arabesti din Romania la nivel de popularitate.
Vezi produsele Lattafa aici : https://rasheed.ro/brand/lattafa-perfumes/

2. Un alt brand foarte apreciat de parfumuri orientale este Rave, remarcat prin cel mai vandut parfum de la acest producator de parfumuri orientale, Now. Poti vedea produsul Rave Now aici

3. Unul din cele mai noi branduri de parfumuri arabesti in Romania este Maison Alhambra, realizat si produs de acelasi grup din Dubai care produce si Lattafa. Maison Alhambra vine in fata publicului cu o gama foarte variata de produse mid range si premium, cu miros si arome sau combintatii de arome inspirate de la cele mai cunoscute parfumuri occidentale.

4. Cel mai interesant brand de parfumuri orientale din perspectiva noastra este Vurv, prin inegalabilul si inconfundabilul Royce Black , un parfum exceptional, cu un miros unic, foarte dulce, un fresh greu, care persista exceptional de mult si are un siaj care te face remarcat de la distanta. Este usor de recunoscut pentru ca are o nota specifica, unica, de scortisoara.

5. Un alt brand extrem de popular, Armaf, este un brand premium cu o varietate extraordinara de sticle, ambalaje si mirosuri ce te vor da pe spate la propriu.

6. Asdaaf este unul din brandurile noastre preferate, in special multumita parfumului Majd care este unul din parfumurile noastre preferate

Descopera toate brandurile de parfumuri arabesti (orientale) comercializate de Rasheed.ro

Lattafa
Rasasi Logo
Armaf
Marhaba Logo
Shaikh Logo
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0