Suntem bucuroși să îți prezentăm o nouă promoție specială pentru clienții noștri. Știm cât de important este să găsești parfumul potrivit, iar uneori, chiar și după o selecție atentă, acesta poate să nu fie pe gustul tău.

De aceea, am decis să îți oferim posibilitatea de a returna parfumul în primele 24 de ore de la primirea comenzii, dacă nu ești pe deplin mulțumit de el. Însă, pentru a beneficia de această opțiune, va trebui să fii de acord cu condițiile noastre.

Astfel, dacă dorești să returnezi parfumul, îți vom oferi 65% din valoarea acestuia la schimb sau un alt parfum în schimbul celui returnat, în valoare de 65% din prețul inițial. Diferența de preț va trebui completată în bani.

Este important de menționat că această promoție este valabilă doar pentru primele 24 de ore de la primirea comenzii, iar produsul returnat trebuie să fie într-o stare perfectă de comercializare, în ambalajul original și cu toate etichetele intacte.

Suntem convinși că această ofertă îți va oferi încredere în achiziționarea produselor noastre și sperăm să găsești parfumul perfect pentru tine. Te așteptăm cu drag pe Rasheed.ro!

De asemenea, trebuie să menționăm că această ofertă este limitată la un singur retur per utilizator și per comandă. Acest lucru înseamnă că nu vom putea accepta mai mult de un retur pentru aceeași comandă sau același utilizator.

Această politică a fost instituită pentru a asigura că toți clienții noștri beneficiază de această ofertă specială și pentru a ne ajuta să gestionăm eficient retururile. Sperăm că înțelegi și că această politică nu va afecta în mod negativ experiența ta de cumpărare pe Rasheed.ro.

Mulțumim că ai ales să faci cumpărături pe site-ul nostru și suntem bucuroși să te ajutăm să găsești parfumul perfect!